Klantervaringen

Extendum hecht veel waarde aan de mening van haar klanten. We horen als bedrijf graag wat we goed doen, maar vooral ook wat we beter kunnen doen. Daarom is Extendum continu bezig om de klantervaringen in beeld te brengen. Met behulp van de ervaringen van onze klanten kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

‘Met Extendum klankborden over de te nemen route’

Hessel de Bruin RB van
Finx Accountants &
Belastingadviseurs BV

Als fiscaal adviseur ben ik geregeld betrokken bij de aan- en verkoop van ondernemingen. Zo’n proces bestaat voor 50 % uit waardebepaling, 25% uit fiscaliteiten en 25% uit juridische zaken. Het fiscale gedeelte gaat mij altijd prima af, maar voor het juridische gedeelte schakel ik vaak Extendum in.

‘Extendum, een betrouwbare partner’

William Hermans van
NBC Hermans Accountants en Adviseurs

“In 2006 startte ik – als AA-accountant – mijn eigen bedrijf Hermans Accountants & Belastingadviseurs. Mijn onderneming groeide uit van een eenmanszaak tot een kantoor met zestien medewerkers in 2021. En naar mijn mening is het einde van de groei nog lang niet in zicht. Graag vertel ik meer over de rol die Extendum gespeeld heeft in het succes van mijn bedrijf.”

‘Extendum inschakelen voor deze bedrijfs­overname was een logische keuze’

Bob Hoefs van
Hoefs Accountants en Adviseurs

“Ik raadde Extendum aan mijn cliënt aan toen hij en zijn compagnon niet meer samen verder wilden. Het is een bijzonder traject geweest waarbij mijn cliënt eerst zijn deel heeft verkocht en na een half jaar weer de volledige organisatie heeft teruggekocht omdat de koper – zijn ex-compagnon – ziek werd.”

‘Vertrouwen zorgt voor succesvolle bedrijfsovername’

Dick Baas van
Baas + Vlaanderen MKB adviseurs & accountants

“Mijn cliënt vond het moeilijk om de eerste stap te zetten naar de verkoop van zijn bedrijf. Maar na het eerste gesprek en de voorgestelde aanpak van het Corporate Finance team van Extendum werden twijfels weggenomen. Het is voor zowel mijzelf als mijn cliënt een voorspoedig en prettig verkooptraject geweest.”

‘She proved to be exactly the person I was hoping to find’

Peter Sloane van Brick Image

“Since moving to the Netherlands around five years ago, Marieke Westerbeek-Ovink at Extendum has helped in several ways with setting up and running my business here. Initially, she came recommended for helping to create my Terms & Conditions and Statement of Guarantee”

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken