HOME  / ORGANISATIE / Klantervaring

‘Vertrouwen zorgt voor succesvolle bedrijfsovername’

Dick Baas van Baas + Vlaanderen MKB adviseurs & accountants

“Mijn cliënt vond het moeilijk om de eerste stap te zetten naar de verkoop van zijn bedrijf. Maar na het eerste gesprek en de voorgestelde aanpak van het Corporate Finance team van Extendum werden twijfels weggenomen. Het is voor zowel mijzelf als mijn cliënt een voorspoedig en prettig verkooptraject geweest’.

‘In 2019 startte het verkooptraject van de onderneming van mijn cliënt. De reden waarom ik mijn cliënt Extendum heb aangeraden, is omdat ik al jaren een goede relatie heb met adviseur Ralph Vaessen. Het overnametraject uit handen geven was dan ook geen enkel probleem. Bedrijfsovername is een vak apart. Dat besteed ik graag uit aan iemand met ervaring en expertise op dit gebied.

Ook mijn cliënt had na het eerste kennismakingsgesprek er alle vertrouwen in dat Extendum de juiste partij was om deze verkoop te begeleiden.

Bij een overname spelen zowel fiscale, juridische als financiële zaken. Extendum heeft op al die vlakken alle kennis in huis. Het is fijn dat slechts één team – dat al gewend is om met elkaar samen te werken – zich buigt over het hele traject.

Dankzij zijn bancaire achtergrond heeft Ralph Vaessen ook nog kunnen bemiddelen toen er op het einde van het traject een impasse bij de financiering leek te ontstaan. Mijn cliënt kon deze inzet zeer waarderen.

Ik kijk net als mijn cliënt tevreden terug op de begeleiding die Extendum heeft geboden tijdens deze bedrijfsovername.”

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken