Online producten

Extendum Kennisbank

De Extendum Kennisbank bestrijkt de vakgebieden Accountancy, Corporate Finance, Juridisch Advies, Personeel & Organisatie en Fiscaal Advies. Als abonnee heeft u toegang tot een omvangrijke bibliotheek aan modellen, voorbeeldbrieven, checklisten, werkprogramma’s en handboeken voor uw kantoororganisatie of uw samenstel-, en/of assurancepraktijk.

Vacaturebank

Op zoek naar een vacature of wilt u een vacature plaatsen? Extendum is hét kennis- en adviescentrum voor accountantskantoren met een klantenkring in het MKB. Extendum beschikt over een groot netwerk van accountantskantoren en is daarmee de vanzelfsprekende intermediair voor de accountancybranche.

Nextendum Nieuws

Met deze nieuwsberichten informeren wij u over actualiteiten en ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn. Wilt u hierover meer informatie of wilt u een ander onderwerp bespreken, neem dan contact met ons op.

Onze mening

Onze adviseurs doen dagelijks praktijkervaringen op die wij graag met u willen delen. Hier vindt u artikelen waarin u onze mening over actuele zaken kunt lezen. Wilt u hierover meer informatie of wilt u een ander onderwerp bespreken, neem dan contact met ons op.