Corporate Finance

De vakgroep Corporate Finance ondersteunt aangesloten accountantskantoren bij overname, fusie, samenwerking of participatie trajecten, zowel voor accountantskantoren zelf als voor de cliënt van het kantoor.

Due diligence, (her)financieringen, waardebepalingen, herstructurering, corporate recovery en zoekopdrachten zijn diverse deelgebieden van de dagelijkse activiteiten.

Wij treden veelvuldig op bij conflictsituaties tussen vennoten of aandeelhouders, 5-voor-12 situaties, saneringstrajecten en financieringsaanvragen. Tevens beschikken wij over een groot netwerk bij banken, informal investors en alternatieve financieringsaanbieders.

Bij veel begeleidingstrajecten profiteert u van de gecombineerde inzet van de diverse disciplines van Extendum: juridisch, fiscaal, pensioen, corporate finance en accountancy. Dan wel in combinatie met de eigen specialisten van een aangesloten kantoor. Ons netwerk aan kantoren gebruiken we ook in die situaties dat een accountantskantoor waarvan de eigenaar geen opvolging heeft, op zoek is naar een overnamekandidaat. Of een onderneming die expansie zoekt.

Potentiële kopers of verkopers worden via ons netwerk van aangesloten kantoren aangedragen.

Extendum heeft een eigen bedrijfsjuridische afdeling in huis die het Corporate Finance team ondersteunt.

De Corporate Finance afdeling van Extendum ontvangt vanuit haar netwerk regelmatig bedrijven die te koop worden aangeboden. Klik hieronder voor een overzicht van de reeds aangeboden bedrijven.

Begeleiding en advies in de volgende situaties:

Dit resulteert vaak in de volgende diensten:

  • Bedrijfswaardering
  • Financieringsaanvraag
  • Zoekopdracht
  • Boekenonderzoek of Due diligence
  • Businessplan
  • Sparringpartner en/of onderhandelaar

Wilt u meer weten?

Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!