Extendum

Extendum is het kennis- en adviescentrum voor MKB-accountantskantoren en hun klanten. Vanuit ons kantoor in Eemnes zijn wij landelijk actief.

Extendum ondersteunt MKB-accountantskantoren met accountancy-vaktechniek, kwaliteitsbeleid, kwaliteitsbeheersing, waarneming en opleidingen.

Onze adviseurs

Onze senior adviseurs ondersteunen de aangesloten accountantskantoren en hun klanten daarnaast op verschillende vaktechnische gebieden zoals Bedrijfswaardering & Bedrijfsovername, Fiscaal advies, Bedrijfsfinancieringen, Financial Planning, Recovery en Herstructurering, Juridisch advies, Pensioenadvies, Verzuimbegeleiding, Salarisadministratie en Marketing & Communicatie.

Is uw kantoor al lid bij Extendum?

Het lidmaatschap bij Extendum kenmerkt zich door:

  • Betrokken en deskundige adviseurs en specialisten voor uw kantoor
  • Landelijke dekking
  • Gereduceerde tarieven voor opleiding en advies
  • Vaste maandbijdrage op basis van kantooromvang

Klantervaringen

Extendum hecht veel waarde aan de mening van haar klanten. We horen als bedrijf graag wat we goed doen, maar vooral ook wat we beter kunnen doen. Daarom is Extendum continu bezig om de klantervaringen in beeld te brengen. Met behulp van de ervaringen van onze klanten kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

Samenwerking met Novak

Sinds begin 2022 werken wij samen met Novak. Extendum en Novak zijn beide een kennis- en adviescentrum voor MKB-accountantskantoren en hun klanten. Door de samenwerking kunnen de 1.000 bij Novak en Extendum aangesloten kantoren gebruikmaken van de netwerken en expertise van beide organisaties.

Samenwerkingspartners

Dankzij een groot netwerk van samenwerkingspartners heeft Extendum meer te bieden dan alleen de eigen expertise.

Wilt u meer weten?

Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!