HOME  / ORGANISATIE / Klantervaring

‘Extendum, een betrouwbare partner’

William Hermans van NBC Hermans Accountants en Adviseurs

In 2006 startte ik – als AA-accountant – mijn eigen bedrijf Hermans Accountants & Belastingadviseurs. Mijn onderneming groeide uit van een eenmanszaak tot een kantoor met zestien medewerkers in 2021. En naar mijn mening is het einde van de groei nog lang niet in zicht. Graag vertel ik meer over de rol die Extendum gespeeld heeft in het succes van mijn bedrijf.

Ondernemerschap

“Ik heb een aantal jaren bij verschillende accountantskantoren in loondienst gewerkt. Het ondernemerschap heeft echter altijd al in mijn bloed gezeten omdat ik het gevoel had dat het beter kon.

Ik heb een bepaalde kijk op hoe je als dienstverlener en ondernemer in de accountancybranche met je relaties om zou moeten gaan. Met mijn eigen onderneming kon ik hier de juiste invulling aan geven. Niet alleen kennis en ervaring zijn belangrijk in ons vak, maar vooral de persoonlijke aandacht voor relaties. Dat is namelijk de kurk waar ons succes op drijft!

Betrouwbare partner

Toen ik mijn bedrijf startte, besefte ik maar al te goed dat je niet alle kennis altijd in huis kunt hebben. Als accountant weet ik goed wat mijn vakgebied is en ben dan ook van mening dat iedereen moet doen waar zij goed in zijn. Daarom was ik van mening dat ik voor mijn kantoor een betrouwbare en deskundige partner nodig had.
Die partner had ik al snel gevonden in Extendum. Ik kende Extendum al jaren vanuit mijn netwerk en via het kantoor waar mijn vrouw werkte. Het was daarom bijna vanzelfsprekend dat ik voor Extendum heb gekozen. Ik maakte in die begintijd gebruik van (bijna) alle disciplines van Extendum, zoals salarisadministratie, fiscaal advies, pensioenadvies én van de kennisbank. Dit was de juiste keuze, want ik kon toen natuurlijk niet alles weten, uitvoeren en begeleiden.

Kwaliteit

Voor onze dienstverlening stellen wij de kwaliteit voorop. Omdat ik in het begin maar alleen was ontstond vanaf dag 1 als het ware een (groter) virtueel accountantskantoor door de ondersteuning van Extendum. Inmiddels zijn wij als kantoor enorm gegroeid en hebben wij 16 medewerkers in dienst. Daarnaast maken wij onderdeel uit van het NBC Nederland samenwerkingsverband waardoor wij intern kunnen terugvallen op 220 collega’s.

Deskundigheid

Zijn we dan nu geen lid meer van Extendum? Natuurlijk wel! Extendum spreekt over “Voorsprong voor accountants” en zo hebben wij dat ook altijd ervaren. Sparren met de fiscalisten, vaktechnische kennisbank, diverse cursussen, AVG-ondersteuning. Allemaal diensten van Extendum waarvan wij nog steeds gebruik maken.

Wat ik zeer plezierig vind, is dat ik bij Extendum voor allerlei zaken contactpersonen heb die allemaal weten waarover ze praten. Dat noem ik beschikbare deskundigheid op afroep.”

Ketelhavenstraat 167
5045 NG Tilburg
T 013 57 10 488
info@nbchermans.nl
www.nbchermans.nl

Lid van Extendum sinds 2006

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken