HOME  / ORGANISATIE / Klantervaring

‘Extendum, blijf het doen zoals je nu doet’

Arjen van Middelkoop AA van Accountantskantoor Van Middelkoop

Ons kantoor – Accountantskantoor Van Middelkoop – is inmiddels alweer bijna 20 jaar aangesloten bij Extendum. Na enkele jaren zelfstandig geopereerd te hebben, merkte ik dat ik toch behoefte had aan ondersteuning.

Ons kantoor, gevestigd in Nijkerk, richt zich vooral op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, maar ook op verenigingen en stichtingen. Ik ben ooit in mijn eentje vanuit huis begonnen, maar inmiddels heb ik drie medewerkers in dienst die mij ondersteunen bij mijn accountancywerkzaamheden, administraties en belastingaangiften.

Het is prettig om een partij als Extendum te hebben waarmee je kunt sparren en vakinhoudelijk van gedachten kunt wisselen. Je wilt namelijk het probleem van jouw cliënt altijd op kunnen lossen. Het is overigens voor mijn cliënten geen geheim dat ik aangesloten ben bij Extendum en gebruikmaak van adviesdiensten op de achtergrond. Sterker nog, ik vertel dat graag om daarmee te laten zien dat je niet alleen de flexibiliteit en laagdrempeligheid van een klein kantoor hebt, maar bovendien kwaliteit op breed terrein en op hoog niveau kunt bieden.

Wat ik zo sterk vind aan Extendum is het grote aanbod aan diensten. Zelf maak ik vooral gebruik van de fiscale helpdesk en de ondersteuning van Dick Lokerse en Guus de Vries als het gaat om bijvoorbeeld vraagstukken met betrekking tot jaarrekeningen. Daarnaast krijg ik jaarlijks bezoek van Dick Lokerse voor het intervisiegesprek. Tevens doe ik ieder jaar trouw mee aan de Vaktechnische Bijeenkomsten om mijn kennis actueel te houden en om van gedachten te wisselen met collega-accountants.

Een mooi voorbeeld van mijn samenwerking met Extendum was een aantal jaar geleden toen ik een cliënt ondersteunde die participeerde in een groot bedrijf. Toen het bedrijf verkocht werd en het nodige moest worden geregeld heb ik veel gehad aan de fiscale afdeling. Onder andere Bert Alink heeft geholpen bij dit proces, mede dankzij zijn hulp is dit traject belastingtechnisch uitstekend afgerond tot volle tevredenheid van de cliënt.

Het laatste wat ik nog wel delen is: ‘Extendum, blijf het doen zoals je nu doet. De ondersteuning aan MKB-accountantskantoren doen jullie heel goed én altijd met een persoonlijke aanpak.’

Contactgegevens

Arkerpoort 16-b
3861 PS Nijkerk
T 033 24 70 123
info@accountantskantoorvanmiddelkoop.nl
www.accountantskantoorvanmiddelkoop.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken