HOME  / ORGANISATIE / Klantervaring

‘Met Extendum klankborden over de te nemen route’

Hessel de Bruin RB van Finx Accountants & Belastingadviseurs BV

Als fiscaal adviseur ben  ik geregeld  betrokken bij de aan- en verkoop van ondernemingen. Zo’n proces bestaat voor 50% uit waardebepaling, 25% uit fiscaliteiten en 25% uit juridische zaken. Het fiscale gedeelte gaat mij altijd prima af, maar voor het juridische gedeelte schakel ik vaak Extendum in.

De juridische kant bij de aan- en verkoop van ondernemingen kan nog weleens een waar doolhof zijn. Met name bij de verkoop van een onderneming zijn de juiste overeenkomsten van groot belang. En op dat gebied ben ik zeer content met de hulp van Extendum.

Vaak bestaat die hulp uit even klankborden met Marieke Westerbeek-Ovink of Ruud Boerman over de te nemen marsroute en dan kunnen we weer verder. Uiteraard worden daarbij ook de nodige overeenkomsten beoordeeld en aangepast waar nodig. Dat geeft een zeer prettig en professioneel gevoel. Zowel voor ons als voor onze klanten.

Ook op het gebied van arbeidsrecht wordt door onze medewerkers van onze loonadministratie regelmatig contact gezocht met Marieke. En dan voornamelijk over ontslagzaken. Dat zijn toch vaak heel feitelijke situaties die ook weer een juiste juridische benadering nodig hebben. En daarin is Marieke van onschatbare waarde. Van harte aanbevolen!

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken