HOME  / ORGANISATIE / Klantervaring

‘Extendum inschakelen voor deze bedrijfsovername was een logische keuze’

Bob Hoefs van Hoefs Accountants en Adviseurs

“Ik raadde Extendum aan mijn cliënt aan toen hij en zijn compagnon niet meer samen verder wilden. Het is een bijzonder traject geweest waarbij mijn cliënt eerst zijn deel heeft verkocht en na een half jaar weer de volledige organisatie heeft teruggekocht omdat de koper – zijn ex-compagnon – ziek werd.”

“Ik heb al een jarenlange prettige samenwerking met Extendum, omdat zij gewoon goede mensen op de werkvloer hebben. Daarom was het voor mij ook een logisch gevolg om het Corporate Finance team in te schakelen bij deze bedrijfsovername.

Extendum heeft kunnen bemiddelen bij een spoedige afhandeling van de overname, al met al heeft het proces zo’n 8 maanden geduurd. Terugkijkend op het hele proces is voor mij vooral het volgende bijgebleven: de prettige communicatie met Ralph Vaessen, de afwikkeling met de notaris – welke aangeraden was door Extendum – en de hulp van Guus de Vries toen er een discussie ontstond over het berekenen van de resultaten na de splitsing. Door Guus heeft mijn cliënt deze discussie gewonnen.

Het was prettig om aan de zijlijn te kunnen zitten bij deze overname. Ik heb bewust los kunnen laten, mij onafhankelijk op kunnen stellen. Vooral het er niet tussen zitten bij de onderhandelingen is mij zeer goed bevallen.

Bij een volgende bedrijfsovername denk ik zeker weer aan Extendum.”

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken