HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Cyberverzekering Arrangement Extendum

In de vorige Nextendum heeft u een speciale aanbieding ontvangen voor een Cyber Security Check.

Kantoren die aangesloten zijn bij Extendum en hun MKB-klanten ontvangen tijdelijk EUR 100 korting. Dat betekent dat u nog maar EUR 195 exclusief btw betaalt. En sluit u daarna een Cyberverzekering bij Nationale-Nederlanden af? Dan vergoedt Nationale-Nederlanden de kosten voor de Cyber Security Check volledig. Een mooie bijkomstigheid als u toch al met de gedachte speelt uw digitale risico’s op die manier af te dekken.

Uitsluitend voor kantoren die zijn aangesloten bij Extendum kunnen wij u nu een arrangement aanbieden voor de Cyberverzekering van Nationale Nederlanden.

Voor kantoren met een omzet tot EUR 250.000 per jaar geldt een vast tarief:

Bij een dekking
tot EUR 100.000                EUR 395 per jaar
tot EUR 250.000                EUR 495 per jaar
tot EUR 500.000                EUR 750 per jaar

Deze premies zijn exclusief € 10 euro poliskosten en 21% assurantiebelasting.

Voor kantoren met een omzet van meer dan EUR 250.000 gelden eveneens gereduceerde tarieven. Deze worden per aanvraag beoordeeld.

De Cyberverzekering beschermt u tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en andere vormen van cybercriminaliteit. Een volledig pakket, inclusief 24/7 ondersteuning van professionals bij cyberincidenten. De risicodrager van deze Cyberverzekering is Hiscox. Meer over de Cyberverzekering leest u in de Factsheet NN Hiscox Cyberverzekering.

R.J.E. (Ralph) Vaessen
adviseur corporate finance
directie

06 83 79 96 19
r.vaessen@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken