HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Nu ook vastgoedfinanciering via Crowdfunding

Vastgoed financieren is een steeds grotere uitdaging. Via traditionele financiers wordt vastgoed voor het MKB niet of voor slechts een beperkt deel gefinancierd. Dit terwijl investeren in vastgoed, voor crowdfunding investeerders, aantrekkelijk is vanwege de hypothecaire dekking en waardevastheid.

Tot voor kort was men terughoudend met crowdfunding voor vastgoedfinanciering vanwege de relatief lange looptijd. Daar komt nu verandering in met de oplossing die Geldvoorelkaar.nl aanbiedt. Geldvoorelkaar.nl is het oudste en grootste crowdfunding platform van Nederland en beschikt over een AFM vergunning.

De vastgoedlening van Geldvoorelkaar.nl is speciaal ontwikkeld voor de (her)financiering van zakelijk onroerend goed en (particuliere) beleggingspanden. Financiering is mogelijk tot maximaal 90% van de commerciële marktwaarde (verhuurde staat). Maatwerk op het gebied van looptijd en aflossingsdruk wordt gerealiseerd door de combinatie van een aflossingsvrije en annuïtaire lening. Verder is (deel)aflossing boetevrij en kent de lening een aantrekkelijk tarief.

Financiering is niet alleen geschikt voor langdurig verhuurde beleggingsobjecten maar ook voor kortlopende trajecten ter overbrugging van een verkoop. Financiering is mogelijk van EUR 50.000 tot EUR 2.500.000.

De financiering wordt aangegaan op no cure no pay basis, behoudens publicatiekosten tussen de EUR 349 en EUR 499. Bij succesvolle funding bedraagt de succesfee 2,8%.

Kortom: met de vastgoedlening biedt u uw relaties een flexibele en op maat gesneden financieringsoplossing!

Meer weten?

Direct de mogelijkheden voor uw relaties verkennen? Neem contact met op met Ralph Vaessen via onderstaande contactgegevens.

R.J.E. (Ralph) Vaessen
adviseur corporate finance
directie

06 83 79 96 19
r.vaessen@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken