HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Nieuwe belastingadviseur: Jan Willem Kemper

11-01-2022 | Mijn naam is Jan Willem Kemper. Vanaf januari 2022 werk ik als belastingadviseur bij Extendum. De fiscaliteit heb ik de afgelopen jaren van verschillende kanten mogen ervaren. De afgelopen jaren heb ik een eigen belastingadviespraktijk gehad. Daarvoor heb ik gewerkt als belastingadviseur en ook als lid van het vaktechnisch bureau van een beroepsorganisatie. Daarnaast heb ik regelmatig cursussen mogen geven over fiscale onderwerpen van verschillende aard.

Ik ben graag bezig met fiscale advisering van MKB-accountants en hun cliënten. Het is fascinerend om te zien hoezeer de fiscaliteit invloed heeft op vele aspecten van het financiële leven van ondernemers en particulieren. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Zo kan bijvoorbeeld het eerste gesprek van de dag gaan over de aanschaf van een woning en het volgende over de overdracht van een onderneming aan de kinderen, of een bezwaarschrift tegen een onjuiste aanslag vennootschapsbelasting.

Wie vreest dat het vak van belastingadviseur droog of saai is kan ik geruststellen. Het gaat vaak meer over mensen dan over regeltjes. Mensen zijn niet saai. Het leven zorgt altijd voor verrassende wendingen of complicaties die wetgevers of zelfs filmmakers niet zouden kunnen bedenken.

In mijn werk staat het fiscale welzijn van de cliënt voorop, maar fiscaliteit is niet het enige. Daarom is voor goede advisering samenwerking tussen verschillende vakgebieden hard nodig. Bij Extendum is die samenwerking vanzelfsprekend, door de gecombineerde inzet van de diverse disciplines: juridisch, fiscaal, pensioen, corporate finance en accountancy. Voor mij als belastingadviseur is dat plezierig werken en de cliënt is verzekerd van een doordacht advies op maat.

J.W. (Jan Willem) Kemper RB
belastingadviseur

06 23 61 57 21
jw.kemper@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken