HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Nieuw bij Extendum!

Gedreven, doortastend en enthousiast! Dat is onze nieuwe jurist Marieke Westerbeek-Ovink in een notendop. Marieke heeft ruim zeven jaar bij ARAG gewerkt, een grote Rechtsbijstandsverzekeraar. Daar heeft zij bijna alle rechtsgebieden voorbij zien komen.
‘Ik heb erg veel zin in deze nieuwe stap in mijn carrière. Bij Extendum krijg ik de unieke kans om cliënten bij te staan in veel verschillende rechtsgebieden. Ik heb veel ervaring met arbeidszaken en huurzaken en bij Extendum kan ik ook mijn kennis op het gebied van ondernemingsrecht uitbreiden. En daarbij zijn MKB-klanten natuurlijk de leukste klanten. No-nonsense, praktisch en gericht op het oplossen van de zaak, daar houd ik van!’ Thuis vindt Marieke ook voldoende uitdaging met haar gezin met twee opgroeiende kinderen. Ontspanning vindt zij in tijd doorbrengen met man en kinderen, naar concerten en festivals gaan, pianospelen, schrijven, lezen en sporten. U heeft Marieke wellicht al gesproken en u zult haar in de toekomst zeker nog vaker tegenkomen!

mr. M. (Marieke) Westerbeek-Ovink
bedrijfsjurist

06 53 50 39 58
m.westerbeek@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken