HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Inhaalmogelijkheid verplicht onderwerp Continuïteit

15-12-2021 | Is het u – als controlerend accountant – in 2021 niet gelukt om invulling te geven aan het verplichte PE-onderwerp Continuïteit? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Gebleken is dat nog niet alle accountants invulling hebben kunnen geven aan het verplichte onderwerp Continuïteit en een invulling daarvan in de komende maand bemoeilijkt kan worden door de huidige coronamaatregelen.

De NBA biedt conform de PE-regelgeving leden altijd een herstelmogelijkheid ingeval zij niet in staat zijn om aan (een deel van) de PE-verplichting te voldoen. Hierdoor heeft het bestuur van de NBA controlerend accountants een inhaaltermijn tot en met 31 maart 2022 verstrekt.

Cursus Continuïteit voor de accountant in de controlepraktijk

Is een door de NBA geaccrediteerde verdiepingscursus Continuïteit bedoeld voor accountants in de MKB-praktijk die betrokken zijn bij vrijwillige en wettelijke controles van jaarrekeningen.

Inschrijven voor 2022

Extendum heeft twee extra inhaalmogelijkheden voor u ingepland op woensdag 19 januari en donderdag 10 maart van 13.00 tot 17.15 uur. De cursus vindt plaats in de omgeving van Eemnes.

De cursus wordt gegeven door drs. G.I. (Guus) de Vries RA en mr. M.J. (Maarten-Joost) Swenker.

U kunt zich hier inschrijven of per e-mail via opleidingen@extendum.nl. Indien u nog vragen heeft, kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen op 088 55 123 00.

Aanvullende informatie

  • Door het volgen van de cursus Continuïteit voor de accountant in de controlepraktijk voldoet u aan u PE-verplichting voor dit onderwerp.
  • Vanwege het interactieve karakter zal de groep nooit groter zijn dan maximaal 20 deelnemers.
  • De docenten voor deze cursussen zijn een accountant en een jurist. Hierdoor zorgen we voor een interdisciplinaire benadering van het onderwerp.

E. (Eline) Bosma
coördinator opleidingen

088 55 123 00
e.bosma@extendum.nl

A. (Annemijn) de Leeuw
coördinator communicatie

088 55 123 00
a.deleeuw@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken