HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Ik kom het team van Extendum versterken!

04-08-2021 | Deze maand is Eline Bosma bij Extendum gestart als coördinator opleidingen. Welkom in ons team!

Ik ben Eline Bosma – 52 jaar – en ben per 1 augustus in dienst getreden bij Extendum, als coördinator opleidingen. Ik vind opleidingen een hele leuke tak van sport, waar altijd veel beweging en vooruitgang in zit en het lijkt mij een uitdaging om dit in de wereld van de accountancy een zetje te mogen geven.

Na ruim 25 jaar in de opleidingswereld van de GGZ-VS (Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkundig Specialist) in Utrecht te hebben gewerkt, merkte ik dat ik opleidingen nog steeds heel leuk en uitdagend vind. Maar dat ik toe was aan nieuwe dynamiek, nieuwe energie en graag een duik in het diepe wilde maken in een nieuwe opleidingswereld.

En accountancy is dat zeker voor mij! Accountants moeten voortdurend bijblijven en ik heb gemerkt dat Extendum hier alle ingrediënten voor in huis heeft. Bij Extendum word ik het aanspreekpunt voor cursisten en docenten en ga ik met name ook kijken hoe wij naast de fysieke bijeenkomsten nog meer invulling kunnen geven aan digitale lesvormen zoals bijvoorbeeld ons E-learning platform.

Naast mijn werk zit mijn vrije tijd altijd vol met familie en vrienden, hardlopen en het huis steeds leuker maken.

Bij Extendum ben ik elke maandag tot en met woensdag én vrijdag beschikbaar op locatie in Eemnes. Wellicht heeft u mij al gesproken en in de toekomst kom ik u vast nog vaker tegen! Graag tot ziens – op kantoor – bij Extendum.

E. (Eline) Bosma
coördinator opleidingen

088 55 123 00
e.bosma@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken