HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Cyber Security Check Arrangement

Digitale risico’s vormen een steeds grotere bedreiging voor (data-intensieve) bedrijven.

Ransomware, DDoS-aanvallen, phishing mails; u leest er bijna dagelijks over in de media. Ook uw bedrijf kan te maken krijgen met cybercriminaliteit. Dit kan grote financiële gevolgen hebben. Wat kunt u hiertegen doen?

Preventie is belangrijk. Kijk daarbij niet alleen naar technische oplossingen, maar ook naar de processen van uw medewerkers en wetgeving.

Perfect Day, het cyberbedrijf van Nationale-Nederlanden kan u hierbij helpen.

Eén van hun cyber-experts bezoekt uw bedrijf en checkt op hoofdlijnen hoe het met de digitale veiligheid van uw bedrijf in de volle breedte gesteld is. Zo krijgt u inzicht in de risico’s die u loopt en hoe u ze kunt elimineren.

Zij helpen u veilig te worden én te blijven. Op technisch vlak, maar ook wat betreft medewerkers, processen en wetgeving. Na afloop krijgt u een handig rapport met alle bevindingen. Daarin zit ook een lijst met actiepunten en mogelijke oplossingen, geordend op prioriteit. Deze Cyber Security Check kost standaard 295 euro exclusief btw.

Speciaal aanbod via Extendum

Kantoren die aangesloten zijn bij Extendum en hun MKB-klanten ontvangen tijdelijk 100 euro korting. Dat betekent dat u nog maar 195 euro exclusief btw betaalt. En sluit u daarna een Cyberverzekering bij Nationale-Nederlanden af? Dan vergoedt Nationale-Nederlanden de kosten voor de Cyber Security Check volledig. Een mooie bijkomstigheid als u toch al met de gedachte speelt uw digitale risico’s op die manier af te dekken.

Wat is de Cyberverzekering?

De Cyberverzekering beschermt u tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en andere vormen van cybercriminaliteit. Een volledig pakket, inclusief 24/7 ondersteuning van professionals bij cyberincidenten. De Cyberverzekering wordt ondersteund door Hiscox. Meer over de Cyberverzekering leest u op de website van Nationale-Nederlanden.

Een Cyber Security Check plannen

Interessant? Neem contact op met ons secretariaat voor een afspraak: 088 55 123 00 of via info@extendum.nl

R.J.E. (Ralph) Vaessen
adviseur corporate finance
directie

06 83 79 96 19
r.vaessen@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken