HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Nieuwe collega bij Extendum: Nanda Bijl

01-06-2022  |  Deze maand is Nanda Bijl bij Extendum gestart als salarisadministrateur. Welkom in ons team!

Even voorstellen…

Per 1 juni 2022 is het team van Extendum versterkt met Nanda Bijl. Zij werkt op maandag, dinsdag én donderdag op locatie in Eemnes waar zij samen met Henk-Jan Reef de afdeling salarisadministratie verzorgt.

Zij stelt zich graag persoonlijk aan u voor: “Energiek, betrouwbaar en vrolijk, zo zie ik mijzelf als salarisadministrateur met passie voor het vak. De ontwikkelingen gaan snel en daardoor blijft dit werk voor mij uitdagend en dynamisch.

Mijn jarenlange ervaring als salarisadministrateur, bij meerdere accountantskantoren en een helpdesk bij een grote salarisververwerker in midden-Nederland, neem ik mee om de salarisadministratie van kleine en grote MKB-kantoren op een correcte manier te verwerken.

De informele omgangsvorm en de samenwerking tussen de positieve en gedreven collega’s binnen Extendum is heel plezierig en geeft mij een goed gevoel.

In mijn vrije tijd ben ik een bezig bijtje. Ik haal veel plezier uit het maken van fiets- en wandeltochten en het bezoeken van leuke steden in binnen- en buitenland.

Ik vind het belangrijk dat een klant zich gehoord voelt en een positieve ervaring heeft met Extendum. Als u vragen heeft over de verwerking van uw loonadministratie dan beantwoord ik deze graag!”

N. (Nanda) Bijl
salarisadministrateur

088 55 123 00
n.bijl@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken