HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Extendum neemt deel aan Dealsuite, de nieuwe matchingstool voor MKB financiering

Deze maand is Dealsuite gelanceerd, een nieuwe online matchingstool waarmee accountants, corporate finance adviseurs en financieringsspecialisten toegang hebben tot alle professionele geldverstrekkers in Nederland.

Vooralsnog kunnen de bij Extendum aangesloten kantoren hier zonder kosten gebruik van maken.

Dealsuite.com is een initiatief van Brookz, het grootste overnameplatform van Nederland. Met Dealsuite kunnen accountants, corporate finance adviseurs en financieringsspecialisten via een online matchingstool een financieringsaanvraag uitzetten bij alle professionele geldverstrekkers in Nederland. Naast de drie grootbanken (ABN AMRO, ING, Rabobank) zijn dat ruim 125 financiers, waaronder investeringsmaatschappijen, kredietunies, obligatie- en mezzanine fondsen en factoring- en leasemaatschappijen.

Transparant en effectief

Dealsuite speelt in op de roep van accountants en adviseurs om meer transparantie en efficiency op het gebied van MKB-financiering te creëren. Er is grote behoefte aan één loket dat overzichtelijk toegang biedt tot alle geldverstrekkers van Nederland. Met Dealsuite is die toegang nu beschikbaar. In de tool zijn ook de acceptatiecriteria van alle financiers verwerkt, waardoor financieringsaanvragen snel en gemakkelijk kunnen worden uitgezet. Dat leidt tot meer offertes en uiteindelijk tot meer en betere deals.

Stapelfinanciering

Via Dealsuite vindt een onderneming voor bijna ieder doel, zoals groei, werkkapitaal, vastgoed, overnames en herfinancieringen, financieringsmogelijkheden. Daarbij kunnen financieringsvormen worden gestapeld en kan vreemd vermogen met eigen vermogen worden gecombineerd. Met het oog op de vertrouwelijkheid voldoet Dealsuite aan de hoogst mogelijke IT-veiligheidsstandaard.

Aftasten van de markt

Dealsuite is bij uitstek geschikt om snel de potentiële belangstelling van financiers in kaart te brengen. Bij het uploaden van een aanvraag hoeft de naam van het desbetreffende bedrijf nog niet te worden genoemd en hoeft er slechts een beperkt aantal vragen te worden beantwoord. Het is precies voldoende informatie voor de aangesloten geldverstrekkers om in te kunnen schatten of ze mogelijk een offerte willen uitbrengen. Vervolgens kunnen de gesprekken tussen adviseur en geldverstrekkers al beginnen en worden de financieringsopties en mogelijke combinaties snel duidelijk.

Voor meer informatie over Dealsuite kunt u contact opnemen met Ralph Vaessen.

R.J.E. (Ralph) Vaessen
adviseur corporate finance | directie

06 83 79 96 19
r.vaessen@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken