HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Een financieringsaanvraag vanaf € 5.000 regelen via uw boekhoudpakket!

Extendum werkt samen met Loanstreet, de financieringsapp van Sparkholder. Met deze online tool kunt u als accountant eenvoudig een financiering voor uw klant aanvragen door een koppeling te maken met het boekhoudpakket. Daarnaast kunt u met behulp van de beheerfunctie ook signalen ontvangen van uw klant! Loanstreet is eenvoudig en gratis te gebruiken, dus er is niets wat u tegenhoudt.

Het starten van een financieringsaanvraag in LoanStreet biedt o.a de volgende voordelen:

Direct duidelijkheid

Een financieringsaanvraag doen is nog steeds  een bewerkelijk proces met een onzekere uitkomst. Het duurt vaak maanden voordat er duidelijkheid is, en dan kan het antwoord alsnog ‘nee’ zijn. De LoanStreet app brengt daar verandering in.

  • Koppel de administratie aan de app en binnen enkele minuten is duidelijk hoe groot de kans op financiering is.
  • Voorwaarde is dat gewerkt wordt met Exact Online, Twinfield, SnelStart, e-Boekhouden.nl, Minox of iMuis.
  • U ziet direct bij welke financiers u terecht kunt. Momenteel zijn er 18 op kwaliteit geselecteerde financiers aangesloten, van grootbanken tot alternatieve financiers

Een betere aanvraag met een beetje hulp

Met een financieringsaanvraag bij LoanStreet:

  • Weet u binnen 1 minuut of uw klant kredietwaardig is
  • Wordt uw aanvraag naar meerdere kredietverstrekkers gestuurd als u dat wilt
  • Ontvangt u korting bij veel kredietverstrekkers
  • Voorkomt u veel werk doordat de aanvraag voor het zakelijk krediet gebaseerd wordt op de boekhouding

Bij een complexe aanvraag kunt u uiteraard altijd de expertise van de adviseurs van Extendum inschakelen. Onze specialisten helpen u  om via de LoanStreet app om de financieringsaanvraag op efficiënte wijze te completeren.

Tijdwinst en kostenbesparend

Extendum en Sparkholder bieden de LoanStreet app gratis aan. Doordat de aanvragen alle informatie bevatten en de kwaliteit goed is, scheelt het de financiers werk. Daardoor zijn zij bereid om een korting te verlenen.

Naast lagere kosten is de snelheid waarmee uw financiering geregeld wordt uitzonderlijk. Met één muisklik verstuurt u de aanvraag naar meerdere financiers. U hoeft niet langs allerlei individuele loketten en u kunt meerdere offertes naast elkaar leggen en zo de beste deal voor uw klant uit de markt halen.

Overzichtelijk

LoanStreet biedt als extra een gratis monitoringsysteem van de portfolio van uw klanten. Iedere ondernemer kan op individueel niveau gevolgd worden via een dashboard. Hierdoor ontvangt u belangrijke signalen van (financiële) ontwikkelingen bij uw klanten, zie twee voorbeelden hieronder. Proactief adviseren was nog nooit zo eenvoudig!

Probeer het uit op Loanstreet.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten dan kunt u ook contact opnemen met Ralph Vaessen van Extendum.

R.J.E. (Ralph) Vaessen
adviseur corporate finance
directie

06 83 79 96 19
r.vaessen@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken