HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Vacature ervaren jurist ondernemingsrecht

Je adviseert MKB-ondernemers of een aangesloten accountantskantoor. Veel voorkomende adviestrajecten zijn koop en verkooptrajecten, reorganisaties, arbeidszaken, disputen, bedrijfsbeëindiging en (ver)huur van onroerend goed. Maar ook het opstellen en beoordelen van allerlei contracten en algemene voorwaarden binnen deze vakgebieden. Zo nodig wordt er ook geprocedeerd of treed je op als mediator.

Als jurist bij Extendum kun je een brede praktijk aan, toon je initiatief en krijg je voldoening van de afwisseling en de verantwoordelijkheid. Jij maakt de functie!

De juridische afdeling

De juridische afdeling van Extendum bestaat uit een team van enthousiaste professionals, allen met ervaring in de advocatuur en het bedrijfsleven. Er wordt een brede advies- en procespraktijk gevoerd met de nadruk op ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoed, insolventierecht en algemeen contractenrecht. Daarnaast verzorgt de juridische vakgroep ook opleidingen.

Extendum

Extendum is het kennis- en adviescentrum voor MKB-accountantskantoren en hun klanten. Vanuit ons kantoor in Eemnes zijn wij landelijk actief. Extendum ondersteunt ca. 250 MKB-accountantskantoren met accountancy-vaktechniek, kwaliteitsbeleid en -beheersing, waarneming en opleidingen.

Onze senior adviseurs ondersteunen de aangesloten kantoren en hun klanten daarnaast op verschillende vaktechnische gebieden zoals Bedrijfswaardering & Bedrijfsovername, Juridisch en Fiscaal advies, Bedrijfsfinancieringen, Recovery en Herstructurering, Pensioenadvies, Verzuimbegeleiding, Salarisadministratie en Marketing & Communicatie.

Het team van Extendum bestaat uit 16 vaste medewerkers en een vergelijkbare flexibele schil van externe specialisten.

Jouw kwaliteiten

 • sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • nauwkeurig en gestructureerd
 • zelfstandig en in teamverband kunnen werken
 • flexibel
 • aanpakker
 • proactief en probleemoplossend
 • humor

Wij verwachten van jou

 • afgeronde opleiding Nederlands Recht
 • aantoonbare kennis op het gebied van ondernemingsrecht en algemeen contractenrecht
 • dat je in staat bent de juridische kant van bedrijfsovernames zelfstandig te begeleiden
 • ruime werkervaring in de advocatuur of als bedrijfsjurist
 • aantoonbare affiniteit met het MKB

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden onze werknemers uitdaging en ruimte voor eigen initiatief. Tegelijkertijd vragen wij ook initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel.
De sfeer in de organisatie is informeel, er wordt gelachen en de lijnen zijn kort. Hard werken vinden we vanzelfsprekend zolang dit niet ten koste gaat van privé.

Belangstelling?

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Ruud Boerman (088 55 123 00). Als je wilt solliciteren stuur dan je motivatie met cv naar directie@extendum.nl

mr. R.L. (Ruud) Boerman
bedrijfsjurist
directie

06 51 98 31 53
r.boerman@extendum.nl

Expertise: o.a. arbeidsrecht en ondernemingsrecht

Als oud-advocaat heb ik de meest uiteenlopende kwesties begeleid. Ik houd accountantskantoren en diens cliënten de juridische spiegel voor van hun alledaagse ondernemerschap.

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken