HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Vacature belastingadviseur/fiscalist

Extendum is het kennis- en adviescentrum voor MKB-accountantskantoren en hun klanten. Vanuit ons kantoor in Eemnes zijn wij landelijk actief. Extendum ondersteunt MKB-accountantskantoren onder meer met accountancy-vaktechniek, kwaliteitsbeleid en -beheersing, waarneming en opleidingen.

Onze senior adviseurs ondersteunen, elk op hun eigen vakgebied, de aangesloten kantoren en hun klanten. Daarnaast werken zij vakoverstijgend samen met andere senior adviseurs op verschillende vaktechnische gebieden zoals Bedrijfswaardering & Bedrijfsovername, Fiscaal advies, Bedrijfsfinancieringen, Recovery en Herstructurering, Juridisch advies, Pensioenadvies, Verzuimbegeleiding, Salarisadministratie en Marketing & Communicatie.

Extendum is een erkend RB-kantoor en heeft een eigen HT convenant met de Belastingdienst. Uit dienhoofde houdt Extendum fiscale audits bij aangesloten kantoren.

Het team van Extendum bestaat uit 16 vaste medewerkers en een vergelijkbaar aantal externe specialistenen docenten.

De functie

De fiscale afdeling van Extendum bestaat uit een team van enthousiaste professionals, met ervaring in de fiscale adviespraktijk, het onderwijs en het bedrijfsleven. Er wordt een brede adviespraktijk gevoerd. Daarnaast verzorgt de fiscale vakgroep ook opleidingen en vakinhoudelijke artikelen voor nieuwsbrieven.

Jouw klant kan een aangesloten accountantskantoor zijn maar vaak adviseer je ook rechtstreeks een MKB-onderneming. Je adviseert op alle onderdelen die in de fiscaliteit voorkomen. Veel voorkomende adviestrajecten zijn herstructureringen, fusies, bedrijfsbeëindiging en -opvolging en inbreng in de BV. Maar je beoordeelt of stelt ookregelmatig diverse overeenkomsten op.

Als fiscalist bij Extendum ben je geen standaard belastingadviseur. Je kunt een brede en diverse adviespraktijk aan, toont initiatief en je krijgt voldoening van de afwisseling en de verantwoordelijkheid. Je adviseert aangesloten kantoren en hun MKB-klanten.

Jouw kwaliteiten

 • sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • nauwkeurig en gestructureerd
 • zelfstandig en in teamverband kunnen werken
 • flexibel
 • aanpakker
 • proactief en probleemoplossend
 • humor

Wij verwachten van jou

 • afgeronde opleiding fiscaal recht of RB
 • aantoonbare kennis op het gebied van belastingadvies
 • in staat om de fiscale kant van een adviestraject zelfstandig te begeleiden
 • ruime werkervaring in de belastingadvisering
 • aantoonbare affiniteit met het MKB

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden onze werknemers uitdaging en ruimte voor eigen initiatief. Tegelijkertijd vragen wij ook initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel. De sfeer in de organisatie is informeel, er wordt gelachen en de lijnen zijn kort. Hard werken vinden we vanzelfsprekend zolang dit niet ten koste gaat van privé.

Belangstelling?

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Ralph Vaessen (088 55 123 00). Als je wilt solliciteren stuur dan je motivatie met cv naar directie@extendum.nl

R.J.E. (Ralph) Vaessen
adviseur corporate finance
directie

06 83 79 96 19
r.vaessen@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken