Hoe kunt u uw MKB-relaties informeren over de WAB?

WAB Nieuwsbrief + modellen

Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) een feit!

Om uw cliënten persoonlijk te informeren heeft Extendum een speciale WAB Nieuwsbrief opgesteld met daarin alle benodigdheden om voor de WAB goed beslagen ten ijs te komen.

  • WAB Nieuwsbrief in PDF formaat die u één op één kunt doorsturen naar uw klanten
  • + model Vastlegging arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • + model Aanbod vaste arbeidsurenomvang

De WAB nieuwsbrief kost eenmalig € 99 excl. btw. Dit betreft een uniforme versie. Indien u een WAB Nieuwsbrief in uw eigen huisstijl en/of een gedrukte versie wenst, is dit uiteraard ook mogelijk. U kunt via onderstaande button de WAB Nieuwsbrief bestellen.

WAB cursus

Uw kantoor en uw klanten krijgen vanaf 1 januari 2020 te maken met de nieuwe regels. Welk advies geeft u nu aan uw klanten en wat betekent dit voor uw eigen werknemers? Wij zetten alle ins en outs van de WAB voor u op een rij in deze cursus.

Bij deelname aan één van de cursussen* die over de Wet Arbeidsmarkt in Balans worden gegeven ontvangt u de WAB Nieuwsbrief gratis.

* Incompanycursussen zijn uiteraard ook mogelijk.

WAB relatiebijeenkomst

Omdat de WAB veel van uw MKB-cliënten raakt, attenderen wij u op de mogelijkheid om uw cliënten over de WAB te informeren door middel van een relatiebijeenkomst ( 1 tot 1,5 uur).

Onze docenten zijn in staat om deze complexe materie onderhoudend en praktisch uit te leggen, zodat uw cliënten weten welke acties ze moeten ondernemen.

Informeert u naar de mogelijkheden bij Savannah Snellenburg.

WAB Check

Op onze website leest u de hoofdlijnen over de WAB maar de toepassing is maatwerk, complex en afhankelijk van de situatie per bedrijf.

Voor € 150 excl. btw ontvangt uw kantoor of uw MKB-relatie een telefonisch WAB-advies op maat!

Als u onderstaand intakeformulier invult en retourneert neemt één van onze arbeidsjuristen telefonisch contact met u op. In maximaal 1 uur ontvangt u een advies over:

  • Wat de consequenties van de WAB voor uw onderneming zijn
  • Welke acties u moet ondernemen
  • Voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen