Salarisadministratie

H.J.G. (Henk-Jan) Reef
salarisadviseur

06 51 44 97 75
h.reef@extendum.nl

Expertise: salarisadministratie & CAO’s

Door mijn jarenlange ervaring kan ik met elk salarispakket uit de voeten! Ik ontzorg MKB-ondernemers door salarisverwerking en -advies.

F. (Fred) van Bezouwen
senior payroll
IT services adviseur

06 13 62 50 67
f.vanbezouwen@extendum.nl

Senior payroll
IT services adviseur

Ik hou me bezig met het standaardiseren van payroll processen, software- en serviceprovider selecties en payroll scans. Daarnaast adviseer ik accountants- en mkb-kantoren omtrent (re)organisatie van de payroll afdeling.

N. (Nanda) Bijl
salarisadministrateur

088 55 123 00
n.bijl@extendum.nl

Expertise: salarisadministratie

Energiek, betrouwbaar en vrolijk, zo zie ik mijzelf als salarisadministrateur met passie voor het vak. Op nummer één staat voor mij dat de klant zich gehoord voelt.

R. (Roelof) van Marrum
salarisadministratie docent

088 55 123 00
opleidingen@extendum.nl

Salarisadministratie docent

Sinds 1993 ben ik werkzaam in de salarisadministratie. Naast het adviseren op het gebied van wet- en regelgeving geef ik Payroll cursussen. Dankzij mijn jarenlange ervaring ken ik veel (praktijk)voorbeelden die ik gebruik ter ondersteuning van mijn verhaal.

A. (Alex) Schrijver
salarisadministratie docent

088 55 123 00
opleidingen@extendum.nl

Salarisadministratie docent

Ik vind het belangrijk om kennis te delen via opleidingen en trainingen op het brede gebied van payroll. Ik zie het als een uitdaging om ogenschijnlijk ingewikkelde onderwerpen terug te brengen naar begrijpelijke en toepasbare materie.