Accountants kennen de financiële behoeftes van ondernemers als geen ander. CapitalBox ondersteunt accountants in financieringsaanvragen van hun MKB-klanten. De FinTech organisatie CapitalBox is begin 2014 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Berlijn. Zij is actief in Nederland, Het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw Zeeland en Spanje.

Voorwaarden

CapitalBox is een online financieringspartner voor het MKB. De organisatie verstrekt zakelijk krediet van € 10.000 tot € 350.000 met een maximale looptijd van 24 maanden. Bedrijven die minimaal twee jaar actief zijn en een jaaromzet van € 200.000 genereren, komen in aanmerking voor een financiering bij CapitalBox.

Aanvraagproces

De aanvraagprocedure verloopt bij CapitalBox online en is geheel vrijblijvend. Het team van analisten beoordeelt complete aanvragen binnen één werkdag en bij goedkeuring heeft een ondernemer direct toegang tot het kredietfaciliteit.

  • Het krediet kan in één of meerdere keren worden opgenomen binnen een opnametermijn van maximaal 3 maanden;
  • De aanvrager betaalt enkel rentelasten over het opgenomen deel;
  • Klanten die via het lidmaatschap van Extendum worden aangemeld, ontvangen een partnerkorting over de eerste opname, deze wordt verrekend met de afsluitprovisie;
  • Looptijd: 6 tot 24 maanden annuïtair aflosschema, na 1 maand boetevrij aflossen mogelijk.

Hiernaast is het mogelijk om tussentijds een hertoetsing aan te vragen om de looptijd te verlengen en/of het krediet te verhogen. CapitalBox is dankzij de flexibele voorwaarden en snelle afhandeling goed in te zetten als stapelfinanciering. Het krediet kan bijvoorbeeld worden ingezet als aanvullend werkkapitaal om voorraad te voorfinancieren of bedrijfsactiviteiten uit te breiden. Uniek aan CapitalBox is dat het bedrijf geen zekerheden of persoonlijke borgstelling vraagt.

Actuele rente- en afsluitkosten zijn te vinden op CapitalBox.nl

BEKIJK
PRAKTIJK
VOORBEELDEN

FINANCIERING
AANVRAGEN IN
15 MINUTEN

MEER
INFORMATIE
OVER CAPITALBOX

Wilt u meer weten?

Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!