HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Online Intermediairdagen Belastingdienst nu voor alle salarisprofessionals

Op 17 en 18 december 2019 kunnen salarisprofessionals zonder beconnummer deelnemen aan de Online Intermediairdagen van de Belastingdienst. Het gaat om een landelijke proef. Tijdens de Intermediairdagen bereiden de Belastingdienst samen met enkele andere overheidspartners u voor op de belangrijkste veranderingen in belastingjaar 2020. U  kunt online vragen stellen aan sprekers en standhouders.

Succesvolle proef

Onder salarisprofessionals – zonder beconnummer – bestaat grote behoefte deel te kunnen nemen aan de Intermediairdagen en zo tijdig te zijn voorbereid op de veranderingen in het volgende belastingjaar. De Intermediairdagen vormen een jaarlijks ontmoetingsmoment van specialisten van de Belastingdienst met professionele fiscaal dienstverleners. Tijdens deze dagen praat de Belastingdienst hen exclusief en in een vroeg stadium bij over de meest actuele informatie uit het Belastingplan 2020. Bovendien bieden de dagen verdieping op thema’s rondom kwaliteit, tijdigheid en relatie als ook kennis over processen en de keten.

Koepelorganisatie Nirpa en de Belastingdienst organiseerden in 2018 een proef, waarbij 100 gecertificeerde salarisprofessionals zonder beconnummer konden deelnemen aan de twee online intermediairdagen. De proef kende veel belangstelling en de beschikbare toegangsbewijzen waren binnen korte tijd vergeven. We kunnen u melden dat is besloten de proef een vervolg te geven.

Wij houden u op de hoogte zodra er meer informatie beschikbaar is over de accreditatie en hoe zich kunt inschrijven voor deze dagen.

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken