HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Nieuwe collega bij Extendum

Deze maand is Jan Douwes bij Extendum gestart als fiscalist. Welkom in ons team!

Profielschets

Mijn naam is Jan Douwes. Ik ben 53 jaar, geboren in de Noordoostpolder en zoon van een akkerbouwer. Na in Groningen commerciële economie te hebben gestudeerd, ben ik later de fiscale kant opgegaan en heb ik studeren gecombineerd met werken.

Na een stage bij de fiscus te Nijmegen begon dat als aangiftemedewerker bij een middelgrote keten van accountantskantoren in de Randstad. Maar al snel stapte ik over naar een kleine keten in de regio Amersfoort, waar ik in 5,5 jaar opklom tot senior belastingadviseur en waar ik mijn FB- en mr.-titel behaalde.

Na nog wat omzwervingen ben ik eind 2003 mijn eigen belastingaangifte- en adviespraktijk gestart, gespecialiseerd in het kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren met gecompliceerde fiscale aangiftes en vraagstukken. Sinds 2016 heb ik mijn eenmanspraktijk gecombineerd met parttime belastingadvieswerk bij een regionaal accountantskantoor. Maar omdat ik van afwisseling hou en elk accountantskantoor zo zijn eigenaardigheden heeft, ben ik dolblij dat ik sinds 5 september jl. deel mag uitmaken van het fiscale adviesteam van Extendum.

Bij Extendum ben ik tenminste elke maandag en dinsdag beschikbaar op locatie in Eemnes. Behalve van fiscaal uitdagende vraagstukken, hou ik van buiten sporten (hardlopen, bootcampen, fietsen), van een goed boek en van genieten in het groen en lekker eten met familie/vrienden of alleen met mijn grote liefde en levenspartner Astrid.

mr. J. (Jan) Douwes
belastingadviseur

088 55 123 00
j.douwes@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken