HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Nieuwe collega bij Extendum: Maaike van Engelen

23-12-2022  |  Maaike van Engelen is bij Extendum gestart als coördinator communicatie. Welkom in ons team!

Even voorstellen…

In november 2022 is het team van Extendum versterkt met Maaike van Engelen. Zij werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag op kantoor in Eemnes waar zij als coördinator communicatie de nieuwsbrieven, website en social media voor haar rekening neemt. Daarnaast is zij samen met Alie Smith en Eline Bosma verantwoordelijk voor het bedrijfsbureau.

Zij stelt zich graag persoonlijk aan u voor:

Sinds 2001 ben ik werkzaam als marketingmedewerker. In de afgelopen 22 jaar heb ik alle digitale ontwikkelingen meegekregen en (meestal) met open armen ontvangen. Van Rolodex naar Zoom, zeg maar. Al weet u misschien niet eens meer wat een Rolodex is 😉 . Elke vernieuwing geeft nieuwe uitdagingen en inzichten. Ik vind het leuk om te kijken wat er allemaal mogelijk is en hoe ik nu echt het beste onze klant kan voorzien van de juiste informatie en weetjes.

Bij Extendum houd ik mij voornamelijk bezig met de wekelijkse nieuwsbrief, de website en social media, zowel voor Extendum, als voor onze klanten. Ik hoor dan ook graag of u tevreden bent met onze uitingen of juist meer wilt weten over een bepaald onderwerp!

Na anderhalve maand bij Extendum kan ik niet anders zeggen dan dat de collega’s erg aardig en behulpzaam zijn, met echt een passie voor wat zij kunnen betekenen voor de klant. Mooi om hun enthousiasme te zien als ze mij als nieuwkomer uitleggen wat ze precies doen.

In mijn vrije tijd ben ik graag in het bos met de hond of thuis lekker creatief bezig. Ik verzin altijd wel iets om te doen, al kan ‘gewoon bankhangen’ ook heerlijk zijn!

Neem vooral contact met mij op als u vragen of opmerkingen heeft. Ik ben u graag van dienst!

M. (Maaike) van Engelen-Udo
coördinator communicatie

088 55 123 00
m.vanengelen@extendum.nl

Expertise: nieuwsbrieven, webteksten en social media

Een tekst interessant en duidelijk maken is een mooie uitdaging. Ik hou van spelen met taal. Daarnaast zorg ik graag voor het reilen en zeilen op kantoor samen met mijn collega’s.

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken