HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Nieuw arrangement beroepsaansprakelijkheidsverzekering in zicht

Eerder hebben wij u gemeld dat Nationale Nederlanden stopt met het verzekeren van het beroepsaansprakelijkheidsrisico voor accountants, notarissen en advocaten.

Dit heeft onder andere te maken met tegenvallende resultaten en een ander beleid. Deze beslissing van Nationale Nederlanden kan direct gevolgen voor u hebben. Alle polissen met een vervaldatum na 1 april 2018 worden namelijk niet meer verlengd. Formeel heeft Nationale Nederlanden haar besluit nog niet gecommuniceerd met de verzekerden maar wij adviseren u om – zodra u hierover bericht krijgt – tijdig stappen te ondernemen om uw beroepsaansprakelijkheidsrisico bij een andere verzekeraar af te sluiten.

Extendum kan op dit moment bekendmaken dat wij in vergevorderde onderhandeling zijn met verzekeringsmaatschappij Markel om een aantrekkelijk collectief arrangement te kunnen aanbieden aan de kantoren die bij Extendum zijn aangesloten.

Markel is de nichepartij op het gebied van beroepsaansprakelijkheid. Markel loopt al meer dan 30 jaar voorop in de ontwikkeling van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen in Europa. Van oorsprong liggen haar roots in de Engelse markt, waar in de 70’er jaren de beroepsaansprakelijkheidsverzekering werd ontwikkeld.

Zodra het collectief arrangement definitief beschikbaar is, zullen wij dit bekend maken in de Nextendum.

R.J.E. (Ralph) Vaessen
adviseur corporate finance
directie

06 83 79 96 19
r.vaessen@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken