HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Extendum groeit! En daarom zoeken wij docenten Accountancy en Fiscaal

Extendum is het kennis- en adviescentrum voor MKB-accountantskantoren en hun klanten. Vanuit ons kantoor in Eemnes zijn wij landelijk actief. Extendum ondersteunt MKB-accountantskantoren onder meer met accountancy-vaktechniek, kwaliteitsbeleid en -beheersing, waarneming en opleidingen.

Onze senior adviseurs ondersteunen de aangesloten kantoren en hun klanten daarnaast op verschillende vaktechnische gebieden zoals Bedrijfswaardering & Bedrijfsovername, Fiscaal advies, Bedrijfsfinancieringen, Recovery en Herstructurering, Juridisch advies, Pensioenadvies, Verzuimbegeleiding, Salarisadministratie en Marketing & Communicatie.

Het team van Extendum bestaat uit 17 vaste medewerkers en een flexibele schil van externe specialisten.

De afdeling opleidingen

Extendum is een door de NBA, RB en Nirpa erkende onderwijsinstelling en kent aan alle trainingen in het programma PE-uren toe. Daarnaast wordt Extendum periodiek op kwaliteit getoetst door CEDEO. Extendum is een CEDEO-erkende aanbieder van accountancyopleidingen.

De afdeling Opleidingen van Extendum bestaat uit een team van enthousiaste professionals, deels actief als adviseur bij Extendum en deels actief als parttime docent. Naast vakinhoudelijke kennis en kunde kenmerken onze docenten zich door een sterke affiniteit met de MKB (samenstel) accountantspraktijk.

De cursussen

Extendum biedt verschillende cursussen aan:

 • Elk kwartaal worden op circa 15 locaties in het land vaktechnische actualiteitencursussen gegeven
 • Aan de hand van ontwikkelingen op het vakgebied, regelgeving of inzake specialistische onderwerpen geven wij verdiepingscursussen met open inschrijving
 • Incompany cursussen bij accountantskantoren

De deelnemers aan onze cursussen zijn accountants, belastingadviseurs, assistent-accountants, salarisadministrateurs en medewerkers van accountantskantoren. De inhoud van de cursussen wordt bepaald vanuit het overleg met de adviseurs en andere docenten.

De functie

Zowel voor de vakgroep Accountancy als de vakgroep Fiscaal zoeken wij parttime of freelance docenten.

Naast het geven van cursussen lever je ook een bijdrage aan de ontwikkeling van de actualiteitencursussen en de verdiepingscursussen. Idealiter combineer je het docentschap met je dagelijkse beroepspraktijk. Als docent bij Extendum toon je initiatief en krijg je voldoening van de afwisseling en de verantwoordelijkheid. Jij maakt de functie!

Jouw kwaliteiten

 • Uitstekende communicatieve en didactische vaardigheden
 • Enthousiast en inspirerend
 • zelfstandig en in teamverband kunnen werken
 • flexibel
 • humor

Wij verwachten van jou

 • afgeronde opleiding accountant of belastingadviseur
 • ruime werkervaring en deskundigheid in je vakgebied in de MKB sector
 • ervaring in het geven van onderwijs of trainingen
 • aantoonbare affiniteit met het MKB

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden onze docenten uitdaging en ruimte voor eigen initiatief. Tegelijkertijd vragen wij ook initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel. De sfeer in de organisatie is informeel, er wordt gelachen en de lijnen zijn kort. Hard werken vinden we vanzelfsprekend zolang dit niet ten koste gaat van privé.

Belangstelling?

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Ralph Vaessen (088 55 123 00). Als je wilt solliciteren stuur dan je motivatie met cv naar directie@extendum.nl.

R.J.E. (Ralph) Vaessen
directie

06 83 79 96 19
r.vaessen@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken