HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Crowdfundingplatform Geld voor Elkaar selecteert Extendum als preferred supplier voor Ondernemers Support

Ondernemers Support

Soms ontstaan er problemen omdat de groei van de onderneming harder gaat dan verwacht: leveranciers die niet op tijd kunnen leveren, leveranciers die niet op tijd betaald kunnen worden, productieproblemen, klanten die later betalen, etc.. Of net andersom: de omzet valt tegen, er moet gesaneerd worden of er zijn interne meningsverschillen.

Dan is het goed om bedrijfsondersteuning te krijgen van een onafhankelijke MKB specialist om de continuïteit van de onderneming te waarborgen. Geldvoorelkaar.nl is het eerste crowdfundingplatform dat ondernemers de mogelijkheid biedt om in een latere fase extra ondersteuning in te schakelen.

Geldvoorelkaar heeft daarvoor Extendum Corporate Finance als één van de specialisten geselecteerd om MKB-ondernemers bij te staan als het niet zo gaat als men had verwacht.

Advies- en begeleidingspakketten

Geldvoorelkaar hecht veel waarde aan de samenwerking tussen ondernemers en hun accountant of adviseur. Ondernemers die intensief samenwerken met hun accountant of adviseur vergroten hun kans op succes en waarborgen de continuïteit van hun onderneming.

Geldvoorelkaar biedt ondernemers daarom de mogelijkheid om samen met hun accountant of adviseur een advies- en begeleidingspakket af te sluiten. Hiermee zijn ondernemers tijdens de looptijd van hun lening gegarandeerd van professionele begeleiding door hun adviseur. Uit de praktijk blijkt dat hiermee de kans op succes aanzienlijk wordt vergroot. Tot 60 advies- en begeleidingsuren kunnen worden meegefinancierd met een crowdfundingproject.

De voordelen

  • Adviesuren worden meegefinancierd met het crowdfundingproject.
  • Investeerders zien dat de ondernemer wordt ondersteund door een professionele adviseur.
  • Dit heeft een positieve invloed op de slagingskans van de financiering.
  • Adviesuren kunnen flexibel worden ingezet gedurende de looptijd van de lening.

Voor meer informatie zie: Geldvoorelkaar.nl

R.J.E. (Ralph) Vaessen
adviseur corporate finance | directie

06 83 79 96 19
r.vaessen@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken