HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Rabobank komt met boekhoud-app voor ZZP’er

De Rabobank introduceerde deze week haar nieuwste innovatieve dienst Tellow om ZZP’ers te ontzorgen bij hun financiële administratie.

Tellow is een geautomatiseerde boekhouding in de vorm van een app die is ontwikkeld door en voor ZZP’ers. Volgens Rabobank vragen ZZP’ers om een andere boekhouding dan bedrijven met personeel en dus ook om een andere oplossing. Via de app kunnen ZZP’ers door middel van één toepassing hun administratie doen, bonnetjes scannen, factureren, betalingen bewaken en automatisch hun BTW-aangifte per kwartaal doen. Voorlopig is Tellow (nog) niet geschikt voor BV’s of v.o.f.’s.

De kosten bedragen minimaal € 12,50 per maand met een maximum van € 35,– per maand. Voorwaarde is dat men over een zakelijke rekening bij de Rabobank beschikt.

Moonshots
Tellow is een technische innovatie, die voortkomt uit het innovatieprogramma van de Rabobank, Moonshots. Met Moonshots worden innovatieve ideeën van eigen medewerkers intern ontwikkeld en voorbereid voor lancering op de markt. Tellow is afgelopen jaar ontwikkeld en uitgebreid getest onder zowel ondernemers als boekhouders.

Meer informatie is te vinden op www.rabobank.nl/bedrijven/betalen/tellow/

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken