HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Persbericht: nieuwe directie Extendum B.V.

Extendum bestaat ruim 27 jaar en is een vaste waarde geworden wat betreft de dienstverlening aan MKB-accountantskantoren en haar klanten. Na succesvolle jaren onder leiding van het directieteam van Extendum hebben zij, met het oog op de toekomst, besloten een andere structuur te kiezen voor de directievoering. Na een ruime inwerkperiode is Herman Ursinus per 1 juli 2023 aangetreden als algemeen directeur.

Herman heeft een ruime ervaring als business consultant en (interim) directeur bij diverse IT- en dienstverlenende bedrijven.

“Extendum is een prachtige organisatie die in de markt met recht als een “trusted advisor” wordt gezien met veel waardering van haar klanten”, aldus Herman Ursinus. “Mijn missie is deze positie verder te verstevigen en tegelijkertijd te bepalen hoe onze dienstverlening kan meegroeien met de snel veranderende wereld om ons heen. Met name het element IT in al haar facetten zal daarbij niet onderbelicht blijven.”

De betrokkenheid en werkzaamheden van zijn voorgangers in de directie blijven nagenoeg onveranderd en de eerste indrukken van de nieuwe samenwerking zijn zeer positief.

“De wereld om ons heen verandert erg snel en de noodzaak om met deze verandering mee te gaan om zodoende een succesvolle dienstverlener te blijven, bracht ons tot het inzicht dat het tijd werd om het directiestokje over te dragen”, aldus voormalig directielid Ruud Boerman. “Ons beeld is dat we de juiste keuze hebben gemaakt en dat Herman Extendum van nieuwe impulsen zal voorzien waarbij wij betrokken blijven en de continuïteit van de huidige dienstverlening verzekerd blijft.”

Over Extendum

Extendum is het kennis- en adviescentrum voor MKB-accountantskantoren en hun klanten. Vanuit ons kantoor in Eemnes zijn wij landelijk actief. Extendum ondersteunt MKB-accountantskantoren met accountancy vaktechniek, kwaliteitsbeleid, kwaliteitsbeheersing, waarneming en opleidingen.

Onze senior adviseurs ondersteunen de aangesloten accountantskantoren en hun klanten daarnaast op verschillende vaktechnische gebieden zoals Bedrijfswaardering & Bedrijfsovername, Fiscaal advies, Bedrijfsfinancieringen, Financial Planning, Recovery en Herstructurering, Juridisch advies, Pensioenadvies, Verzuimbegeleiding, Salarisadministratie en Marketing & Communicatie.

Wilt u kennismaken met Herman of wilt u weten wat Extendum voor u kan betekenen?
Neemt u dan contact met ons op via 088 – 55 123 00 of stuur een e-mail naar secretariaat@extendum.nl

H. (Herman) Ursinus
algemeen directeur

088 55 123 00
h.ursinus@extendum.nl

Missie:

Mijn missie is de positie van Extendum verder te verstevigen en tegelijkertijd te bepalen hoe onze dienstverlening kan meegroeien met de snel veranderende wereld om ons heen.

leeg veld ter opvulling

leeg veld ter opvulling

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken