HOME  / ONLINE PRODUCTENNextendum Nieuws / Nieuwsbericht

Extendum arrangement Cyberverzekering

Of het nu het Citrix-lek is, de Universiteit van Maastricht of Medisch Centrum Leeuwarden, we moeten gaan wennen aan cybercrime en de gevolgen daarvan. Nu zijn dit de prominente voorbeelden die in het nieuws verschijnen maar wij behandelen ook regelmatig zaken van kleinere bedrijven en aangesloten kantoren die gehackt zijn of voor  ransomware betaald hebben. Zijn er data zichtbaar geweest of verloren gegaan? Logischerwijs willen de meeste bedrijven dit niet aan de grote klok hangen en zwijgen hier liever over naar hun klanten, tenzij het niet anders kan vanwege de AVG.

Voor aangesloten kantoren bieden wij een speciaal Extendum arrangement voor de Cyberverzekering van Nationale Nederlanden.

De premie is uitermate scherp voor dit kwaliteitsproduct.

Voor kantoren met een omzet tot EUR 250.000 per jaar geldt een vast tarief:

Bij een dekking
tot EUR 100.000                EUR 395 per jaar
tot EUR 250.000                EUR 495 per jaar
tot EUR 500.000                EUR 750 per jaar

Deze premies zijn exclusief € 10 euro poliskosten en 21% assurantiebelasting.

Voor kantoren met een omzet van meer dan EUR 250.000 gelden eveneens gereduceerde tarieven. Deze worden per aanvraag beoordeeld.

De Cyberverzekering beschermt u tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en andere vormen van cybercriminaliteit. Een volledig pakket, inclusief 24/7 ondersteuning van professionals bij cyberincidenten. De risicodrager van deze Cyberverzekering is Hiscox. Meer over de Cyberverzekering leest u in de Factsheet NN Hiscox Cyberverzekering.

En bent u niet overtuigd van de noodzaak van een Cyberverzekering? Dan kunt u voor EUR 195 exclusief btw een Cyber Security Check laten uitvoeren. Sluit u daarna alsnog een Cyberverzekering bij Nationale-Nederlanden af dan vergoedt Nationale-Nederlanden de kosten voor de Cyber Security Check volledig.

Overigens kunnen ook uw MKB-klanten gebruik maken van de Cyber Security Check

R.J.E. (Ralph) Vaessen
adviseur corporate finance
directie

06 83 79 96 19
r.vaessen@extendum.nl

iOS touchscreen gebruikers: Voor delen 2 keer tikken