E-mail marketing: Nieuwsberichten

Hierbij ontvangt u een offerte voor het mailen van nieuwsberichten via e-mail marketing. Nieuwsberichten via e-mail marketing is een laagdrempelige manier om uw klanten te informeren en aan uw zorgplicht te voldoen. Daarnaast wordt uw kantoor regelmatig onder de aandacht gebracht. Uw klanten verwachten immers dat ze voortdurend door u geïnformeerd worden over ontwikkelingen die voor hun van belang zijn.

Wij regelen alles! Opmaak + nieuwsberichten mailen via een adressenbestand + keuze 5 nieuwsberichten + koppeling aan uw website *

De mailing wordt 5 of 10 keer per jaar verzonden. U wordt van te voren via email op de hoogte gebracht en krijgt u de mogelijkheid om een selectie te maken van 5 nieuwsberichten uit circa 20 verschillende onderwerpen. Deze nieuwsberichten worden vervolgens gekoppeld aan uw website en gemaild naar uw relaties via een adressenbestand. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een eigen column aan te leveren.

Kenmerken

  • Nieuwsberichten mailen via een adressenbestand (e-mail marketing)
  • Keuze 5 nieuwsberichten + koppeling aan uw website *
  • Opmaak conform uw huisstijl
  • Zeer actueel
  • Verschijnt 5 óf 10 keer per jaar
  • Heldere, begrijpelijke teksten en gericht op het MKB, uw klant
  • Ruimte voor uw eigen column (max. 100 woorden)
  • Groot bereik op Social Media via ‘delen’
  • Gebruikersgedrag analyse
  • Verzending tot 2.000 adressen

Voor het koppelen van nieuwsberichten aan uw website moet er van te voren een nieuwspagina worden ingericht. Daarnaast hebben wij inloggegevens nodig welke verwijzen naar de betreffende pagina waarop wij de nieuwsberichten kunnen plaatsen.

Tarieven

Smartphone gebruikers: Gehele tabel scrollbaar

Ontwerp of restyleLedentariefNiet-ledentarief
Eénmalig ontwerp mailing conform huisstijl€ 309€ 412
Restyle ontwerp mailing (van toepassing op huidige abonnee’s)€ 155€ 206
Opmaak mailing + koppeling websiteLedentariefNiet-ledentarief
Opmaak + mailen via adressenbestand + keuze 5 nieuwsberichten€ 155 per mailing€ 206 per mailing
Koppeling aan uw website * € 51 per mailing€ 69 per mailing

Tarieven zijn exclusief btw.

Voor het koppelen van nieuwsberichten aan uw website moet er van te voren een nieuwspagina worden ingericht. Daarnaast hebben wij inloggegevens nodig welke verwijzen naar de betreffende pagina waarop wij de nieuwsberichten kunnen plaatsen.

Bent u geïnteresseerd in één van bovenstaande producten?

Via de bestelaanvraag kunt u aangeven in welk(e) product(en) u interesse heeft. Hier kunt u ook eventuele speciale wensen vermelden.

Nadat wij uw bericht hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om de bestelaanvraag door te nemen en indien gewenst, definitief te maken.